divendres, 7 de març de 2008

Eta

Hi ha una cosa que m'emprenya tant com cada acció repugnant d'Eta: les declaracions, del PSOE i del PP, dient que l'estat de dret acabarà amb el terrorisme.
No veu la gent que ens estan aixecant la camisa, uns i altres? Fa 30 anys que hi ha democràcia a l'estat i fa 30 anys que, després de cada atemptat, uns i altres diuen el mateix. 30 anys!!
(Si algú té temptacions de dir que, sigui com sigui, no es pot posar a la mateixa cistella terroristes i polítics que s'ho estalviï. És evident, ja ho sé que no estem parlant del mateix).
Què esperen, però, per "acabar amb Eta" realment?
Quants morts més hi haurà fins que "l'estat de dret" acabi amb Eta'?
No cal dir el fàstic que em foten els assassins, però els polítics que van d'estadistes salvapàtries i fa 30 anys que són incapaços de trobar cap solució al problema no em semblen gens, gens dignes.
Ràbia, sento. Molta ràbia cap a uns i cap a altres. Que se'n vagis tots els indignes a la merda, tots, i ens deixin a la resta viure en pau.

Eta
The terrorists have just killed another person, a 42 y.o. former councillor from the Basque Country. Once again I feel this rage inside, not only because of the nasty action itself but also in relation with the two big Spanish politic parties: the Socialists (to which the victim belonged) and the Conservative.
Every time that a terrorist act kills someone, both parties say that the state will defeat terrorism, that terrorists will end up in jail and that democracy will defeat evel.
Spain recovered the democracy over 30 years ago. These politicians have therefore been saying so for 30 years. 30!
What are they waiting for, to make Eta disappear?
How many others will die before the state sends Eta to hell?
Needless to say how nasty the f*cking terrorists seem to me. But this lousy blablabla politicians should stop pulling our legs. Enough is enough!

11 comentaris:

Josep Amílcar Albert ha dit...

Fàstic uns per assassins i fàstic altres per mentiders. Quan de temps més els cal, quants morts més els cal per deixar de dir paraules buides i frases més buides encara i seure's a parlar?
Cada vegada tinc més clar que aquest problema no s'ha solucionat perquè els que ho podien fer no han volgut.

miq ha dit...

Uns, assassins.
Els altres, incompetents.
La resta, hi sortim perdent.

Sylvie ha dit...

Cap paraula pot expressar el que se sent quan em poso a la pell de la viuda o dels nens

Sergi ha dit...

Jo avui no tinc paraules... no tinc ni forces per a emprenyar-me (més encara del què estic) amb els "politicatxos" d'aquest putu pais...

Jaume Puig ha dit...

Tota la raó Ferran, i a més a mi també m'ha colpit molt el que diu la sylvie. L' assasinat d'un treballador davant de la seva propia filla i la seva esposa. Tanta brutalitat em fastigueja moltíssim.

Xavi ha dit...

Sincerament, sepre he cregut que la pau és massa important per deixar-la en mans de terroristes i de certs polítics. És que el respecte a la vida humana, em sembla tant de sentit comú... no ho entenc.

zel ha dit...

Jo també estic indignada, i molt, però la meva capacitat política és nul.la i jo no sé quina solució hi ha, en el marc legal que com a burros vam signar amb la consti, la veritat, què s'ha de fer?

Petons, Ferran, enhorabona pel vot!

Ferran ha dit...

Els uns per acció i els altres per manca de, aquesta situació està enquistada. Eta aconsegueix que el terrorisme aparegui com l'etern problema número u de catalans i espanyols.

El dia a dia fa que arribar a finals de mes, pagar la hipoteca, estalviar... siguin els autèntics problemes d'una gegantina majoria de ciutadans. Però mentre Eta segueixi assassinant, els qui tenen la responsabilitat de solucionar aquells problemes, els reals, del 99% dels ciutadans tenen la manera de despistar l'audiència i fer creure a molts que l'autèntic problema és el terrorisme.

Assenyalo aquests irresponsables, doncs, que porten 30 anys alternant-se en el poder sense solucionar (perquè no els interessa?) aquest horror, i també als qui es deixen enganyar com a "xinos" i acaben afirmant, preguntats en una enquesta, que sí, que el problema número u del país és el terrorisme.

Ahir va morir una altra persona, un currele d'una autopista basca. Demà, uns i altres seguiran utilitzant el terrorisme per treure-li suc.

Ens estan prenent el pèl, n'estic convençut.

enric ha dit...

És cert Xavi, la pau és massa important per deixar-la en mans dels imbècils, i la política és massa seriosa com per deixar-la en mans dels polítics, com deia en Ramon Barnils.
Em fa fastic escoltar a tota aquesta colla.

Sergi ha dit...

Per a mostra un botó. Aquest migdia a València, Burgos i no recordo quina localitat més, (totes casualment governades pel PP) han convocat concentracions de rebuig a l'atemptat. S'havia convocat per dilluns a nivell global però aquests del PP com sempre a la seva. Declaracions de l'alcaldessa de València: Hay un partido que no ha asistido a la concentración. Nosotros condenamos hoy porque ETA mató ayer...."
N'estic fins als collons!!!!

Ferran ha dit...

Enric, ni més ni menys.

Sergi, he vist el començament del TN, quan han donat la notícia de les concentracions i he escoltat les declaracions de la Barberà. Una mostra més de la irresponsabilitat, l'estupidesa i la baixesa que es gasten ara els uns, ara els altres.