diumenge, 9 de març de 2008

9.03.2008, 20h.: "Ha guanyat Catalunya". Fem-ho veritat!

Si pretenen donar-nos només dues opcions, de les quals una és dolenta i l'altra pitjor, cal ser prou freds i intel·ligents per triar la 'tercera via': ERC pels d'esquerres, CiU pels de dretes. Que no són cap meravella, cap d'aquests dos partits? Que potser ho és el PSOE, de meravellós? O el PP? Com a mínim, però, fent-ho millor o pitjor, aquelles dues forces no tenen les arrels a Castella, el país que sense miraments s'està fent gegant a còpia de fotre queixalades a Catalunya i als qui hi vivim (tot i que temporalment alguns siguem fora).
No podem evitar que el pròxim president del govern espanyol sigui o un senyor amb talante però unes penques que tomben d'esquena, o un altre directament tret del planeta Chiquitistan i posat a l'estat espanyol (que ja és mala sort!). Però sí podem fer que, com a mínim, estiguin agafats per allà on més mal fa, justament perquè facin el mínim mal possible a Catalunya i als qui hi vivim.

Gràcies a la Cris per pensar en el Quina mandra! i enviar-me la vinyeta!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

mmm... jo tinc una tercera opció: què tal una mica d'herrera?
no ens agrada el bipartidisme, ni a madrid ni a barcelona!! :P

belén
(de tornada a barcelona, i fent maletes per roma -gràcies de nou per tot!!–)

miq ha dit...

A veure què en sortirà de tot plegat…

Ferran ha dit...

Belén!! :) Aitx!, és que l'Herrera és una mica rollo... I love PSOE, no? Bueeeeno, com a tercera opció aceptamos Herrera, va!
Va anar bé divendres al matí? Veu poder fer Alexanderplatz i zones properes? Veu veure el rellotge?!?
Buon viaggio a Roma!

Miq, estic emocionat com si m'hi anés alguna cosa, hehe... Avui vaig a la Fira de Turisme (la més gran del món mundial, es veu), però a les 8PM com un clau davant del portàtil, a veure els formatges de TV3...! :)

joan ha dit...

Espere que des del principat puga trencar-se el bipartidisme de fet crec que és des de l'únic lloc d'on es pot esperar alguna cosa i també espere que siga des de la mà esquerra que no la dreta . malauradament al PV ho tenim més difícil , ací sí cal pensar en un vot vertaderament útil, el d'anar arrossegant perecntatges escandalosos i si pot ser escons a un PP que està convertint a passes forçades un País Valencià en un apèndix de Madrid , si no ho evitem , d'ací no res el PV esdevindrà la cominity madrilenya del pp sense res més. Força i endavant

Xavi ha dit...

Em poso en plan politiquillo: no faré declaracions fins conclosos els comicis i establertes les possibles aliances. :-|

Ferran ha dit...

Joan pel que estic veient, a aquestes hores (22.05h) el bipartidisme és qui ha guanyat, sense cap mena de dubte. Només em queda esperar que el PSOE NO aconsegueixi l'absoluta.

Joan esperem les teves opinions! :-)