diumenge, 24 de febrer de 2008

Rajoy dixit

"El PSOE ha hablado con ETA, con Esquerra Republicana y con Izquierda Unida, pero no ha hablado con la mayoría de los españoles".
Mentre sopo i em miro el TN (quina cosa, les tecnologies!), arriba la informació electoral. Rajoy ha estat avui a Burgos, una ciutat castellana, on ha dit la frase que podeu llegir aquí dalt. Com qui no vol la cosa, el màxim representant del partit feixista per excel·lència, de tota la Unió Europea, ha equiparat un grup terrorista, ETA, i dos partits democràtics, Esquerra i l'espanyol IU.
No tinc paraules, tot i que ja sabeu què en penso, del PP, especialment des de la majoria absoluta de 2000, quan l'Ansar, Acebes, Zaplana i companyia es devien fumar alguna cosa que ha acabat afectant l'enteniment de tots els responsables polítics d'aquell partit. Foten fàstic, molt de fàstic, i aquesta frase d'en Rajoy és una mostra més de la merda que traspúen.

Rajoy said
Mariano Rajoy is the asshole-candidate of the conservative Popular Party, and dreams about winning the elections in Catalonia and Spain next March 9 and, thus, replace José Luis Rodríguez Zapatero as PM. Most people in Catalonia know the leaders of that political party are kind of sick, specially since the absolute majority they obtained in the 2000 elections, after which former PM Aznar became nuts, and also did all of his colleagues at the party.
The candidate Rajoy was today in a Spanish city, Burgos, in a political meeting. The following sentence is of his own:
"The Socialist Party (of PM Zapatero) has spoken to ETA, Esquerra Republicana and Izquierda Unida, but has not spoken to a vast majority of Spaniards".
This is a perverse sentence, since it puts at a same level a terrorist organization, ETA, and two democratic parties: Esquerra Republicana (Catalan independentists) and spanish Izquierda Unida (at the left of the Socialists).
After I heard this nasty sentence I was speechless. Simply, I can't believe the PP is every day in a more extreme position. And also that it has the support of millions in Spain.

13 comentaris:

Josep Amílcar Albert ha dit...

Hola Ferran, a la mateixa hora estavem mirant les mateixes notícies. La meua companya i jo, ens hem quedat amb les mateixes paraules. La comparació ETA=ERC=EU.
Feixisme en els seu estat més pur, en la castella profunda.
I després s'escandalitzen perquè Tardà els diu que Fraga té les mans tacades de sang!!. Seran misserables!!
Una abraçada.

DooMMasteR ha dit...

Son de lo pitjor! I ara també els de EU son terroristes? Això ja és passar-se tres pobles!

Sara Maria ha dit...

I ells no?

Oscar 7m76 ha dit...

Sí senyor, fàstic del més fastigós...

Charlie Hi-Hat ha dit...

Jo em vaig quedar amb la cara de tonto aquella de "de què coi està parlant???"

zirus ha dit...

i això que es veu que estan amagant l'azebes i en zaplana per sembla més moderats...

Ferran ha dit...

Hola a tots! Estem d'acord que són una colla de malparits, aquesta penya. Potser quan el 9 de març perdin les eleccions faran una "purga interior" que els tornarà a la democràcia.

enric ha dit...

Als polítics com aquests, als estats que fan guerres preventives i els que els recolcen, a tots aquests qui hi ha que els pari els peus.
On ets gran garzón ? què només estàs per els independentistes ? ah ! i pel pinochet...
Si us plau, el Nobel pel garzón.

Salut.

Sylvie ha dit...

Uix Ferran, no estic acostumada a aquest vocabulari en tu!!! :-D
Ja estem en campanya aixi que imagino que a la majoria de blocs aniran llegint posts d'aquests tipus no?
A vore que tal el debat d'esta nit... ja semblem americans i tot!
Molts petonets guapo

Edu Casabella ha dit...

al.lucinant, si això segueix així vinc amb tú a Berlín, això sí ja que hi vaig posaré tots els calers a Liechenstein ... ;)

Sergi ha dit...

A mi no em surten els comptes. Diu que el PSOE ha parlat amb ETa i amb ERC i IU... però no amb la majoria dels espanyols... Jo sumo els votants del PSOE més els d'ERC més els d'IU i em surt una majoria de ciutadans... A aquest home no li surten els números em sembla.
Rajoy : patètic

C.E.T.I.N.A. ha dit...

El pitjor de tot això és que sempre hi haurà gent disposada a creure's totes aquestes pocasoltades.

Ferran ha dit...

Enric quin panorama més lleig tenim pel davant. Esperem que a partir del 9.03 les coses es posin una mica al seu lloc...

Ei Syl tens raó: amb el PP m'exalto. Miro de ser assenyat i racional... però em resulta molt difícil. El debat el vaig veure (en part) i em va semblar patètic.

Edu no està mal pensat: BCN-Berlin via Liechtenstein només suposa una petita volta. Amb el que treuries a canvi, segur que et surt a compte :-)

Amic Sergi amb els polítics molts cops no surten els comptes, com sabem molt bé. Suposo que esperen que ningú miri de comprovar les dades que donen, simplement.

El que tu dius, c.e.t.i.n.a., amb tota la raó del món, fa que encara sigui més grossa la responsabilitat del que ha deixat anar aquesta perla (d'altra banda, cosa que ha vingut fent al llarg dels últims anys).