diumenge, 10 de febrer de 2008

Premi "Arte y pico"

Only available in Catalan!


Avui he passat per Ca la Núria i m'he trobat que m'havia caigut un reconeixement, el premi "Arte y pico". Val a dir que el guardó és per duplicat (vaja, que a dos blogs, dos premis). Moltes gràcies a la Núria pel doble honor!
En aquest post d'en DooMMasteR hi teniu les regles del premi, perquè sapigueu el què, com, qui, quan, on i perquè de tot plegat.
Un cop dit això, ara em toca a mi concedir cinc premis a sengles blogs. No m'agrada haver de triar entre els meus habituals, justament perquè per alguna cosa ho són!, però a diferència de l'últim cop, aquesta vegada ho faré. Això sí, no considero aquells que ja han rebut aquest premi per alguna altra banda. Si ja són premiats, ja ho són, oi? :)
Així doncs, els cinc premiats són:


1. Ara mateix, de la Zel. Tot i que fa poc que ens hem trobat a la catosfera, el seu bloc matxaca tot allò que de matxacable hi ha al nostre món.
2. Doncs no ho entenc, d'en Mikel. Treballa, va al cine, fa esport, és sibarita, assisteix a conferències i no es perd un concert... i tot en un mateix dia. De vegades m'estresso només de llegir els seus posts, però coi, amb aquesta vitalitat, no es mereix un premi?!?
3. El Regibloc d'en Ciro, un excompany de feina a qui conec prou bé per saber que les seves tasques actuals a l'ajuntament d'una capital empordanesa les du a terme amb absoluta passió i tanta dedicació com és possible. (Ciro, donat el caràcter del teu blog no cal que facis menció del premi, si no ho vols).
4. El blog d'en Josep Amílcar Albert. Si ser catalanista a Catalunya és sinònim de patiment constant, per culpa dels de fora però molts cops també dels de dins, imagineu-vos ser catalanista/valencianista a la València dels fatxes del PP! I, a sobre, que la teva empresa de telefonia et boicotegi l'accés a internet tot sovint. Premi, Josep, que te'l mereixes molt!
5. La resta. Qui són "la resta"? Doncs la resta de blogs que tinc lincats i que són els que visito pràcticament a diari.

Enhorabona a tots 5 i gràcies per ajudar-me a tenir una perspectiva més àmplia de la vida!

12 comentaris:

Sylvie ha dit...

Donc gràcies per formar part dels teus "habituals" !

zel ha dit...

Gràcies, rei, però no creus que te'l mereixes més tu? Jo sóc pesada i prou... Una abraçada.

Ferran ha dit...

Oh, i tant que ho sóc, Syl. Passo gairebé cada dia, per casa teva, a veure si ens portes novetats!

Tu, Zel, pesada? Però si et curres unes reflexions, i gairebé a diari, que deu n'hi do!

Cris ha dit...

Snif...

ciro ha dit...

merci ferris!!!! porcier, no s'assembla una mica aquest trofeu teu a aquests artefactes que et regala una tieta per posar-lo sobre la tele o així? recordes l'ou dalinià que varem passejar amunt i avall?;-))))) jajajajaja!

zel, m'encanta la teva BSO...

Ciro

Ferran ha dit...

Cris, snif? Però si el premi també és per tu!! (número 5 del meu post)

Te'l mereixes molt, Ciro, que ets un súper regidor, que ho sé, i el millor que tens és donar tanta info com pots als figuerencs, a través del teu blog.
En això de l'artefacte tens tota la raó: el premi és simpàtic, però el bitxu aquest dóna un yuyu que pa qué!
Una abraçadeta!

Josep Amílcar Albert ha dit...

Hola Ferran, aprofite la visita a casa la mare a Xàtiva per conectar-me. Encara no en sé res del servei tècnic. N'estic fins....
Moltes gràcies pel premi de "sofridor" de la realitat del nostre país.
Aprofitarè la visita per atorgar el premi a altres blogs.
Una abraçada.

Mikel ha dit...

Doncs jo diria que es el primer premi que en donen , tot un honor! gracies ;-)

Sara Maria ha dit...

Doncs encara en tens un altre...
http://unracodelmon.blogspot.com/2008/02/premi-arte-y-pico-per-delcies-del.html

Ferran ha dit...

Fins aviat, Josep. I paciència amb la cosa tècnica! (ves quin remei, oi? :-)

Mikel, nen, te'l mereixes: amb l'agenda que tens i encara trobes temps per explicar-nos tantes coses! Em tens al·lucinat :)

Mil gràcies, Sara Maria. Ara sí que em veig "obligat" a actualitzar, que fa dies que no m'hi poso. Merci!

Edu Casabella ha dit...

Felicitats pel premi ...

Ferran ha dit...

Merci, Edu! :)