diumenge, 6 de gener de 2008

Colonitzats i putejats

Ser una colònia, de per sí, ja és dur. Estar, a més, constantment putejat per part del colonitzador (que, d'altra banda, és el que acostuma a passar) és una merda. Oops!, ho sento: potser avui, dia dels Reis Mags, el to del post hauria de ser tot un altre. Doncs no, per estar de bon rollo ja tindrem algun regal; la vida real, però, és la que és i la que tenim!
Això de la colònia i el putejament ve per una notícia que llegeixo al diari. El titular és "L'agonia de l'Estatut" i l'avant-títol, "No se'n sabrà el resultat fins després de les eleccions del març". Fa referència, és clar, a la decisió que prengui el Suprem en relació amb la norma catalana.
La cosa és així: no només hem d'esperar les eleccions espanyoles per saber què passa amb la "nostra" norma (prova evident del grau de colonització de Catalunya), sinó que, a més, abans no es doni a conèixer aquest resultat tothom té clar que la interpretació del Suprem serà a la baixa. Del 30-S al pacte Zapatero+Mas (??) i, d'allà, a la "interpretació suprema". De 10 a 6, i de 6 a 2. Colonitzats i putejats.
I mentrestant, les enquestes auguren que els votants donaran al Partit Socialista un suport similar al dels comicis anteriors.
Colonitzats, putejats i lobotomitzats. I a sobre, avui és la diada dels Reis! Massa, tot plegat, per un català republicà...

Sorry: no English version available for this post!

5 comentaris:

Tondo Rotondo ha dit...

Quanta raó! I mentre totes les teles canten cançon d'amor!

Colonitzats, putejats, lobotomitzats i obligats a callar.

Una abraçada i bon blog!

Sylvie ha dit...

jeje... vols dir que t'han portat ago els Reis?

Ferran ha dit...

Gràcies, Tondo. Obligats a callar sí, però fins que n'estiguem ben farts, espero!
Ens llegim.

Syl!! Síí, i tan; em dec haver portat molt bé, aquest any, hehe... Segur que a tu i als teus també us han deixat un munt de coses!

zel ha dit...

Ja ho pots ben dir, putejats, colonitzats, menyspreats, insultats, vigilats... i el que més m'emprenya és que els nostres teòricament, polítics ens venen. No cal posar exemples, però sí et dic que els convergents, la mare que els va... en masdelmann!!!! Petons.

Ferran ha dit...

Ei Zel, si et sóc franc, ja no sé si em fa més ràbia en Mas -pel seu "pacte" amb el mentider d'en Zapatero- o els amics d'ERC, fent president el peix bullit d'en Montilla i fotent la seva camarilla del PSOE a la Generalitat. De debò que entre uns i altres...