dimecres, 12 de setembre de 2007

A reveure, feina!

ENGLISH Version below
Demà començo l'excedència. A primera hora de la tarda de dijous sortiré del CCCB i... fins d'aquí a un any! Per celebrar l'alegre efemèride, penjo dues fotos relacionades amb la que ha estat la meva feina durant els últims 6 anys i mig. La primera, la meva taula a l'oficina. Res destacable: l'ordinador, el telèfon, el cutremòbil (per què em criden tan poc l'atenció, els mòbils?), l'agenda, algunes monedes, papers, boli... res que no hi hagi a la taula de qualsevol currele.

La segona fotografia és una plantufada directa a la jeta de l'alcalde de la meva ciutat, Guirilona. El que hi veieu és el que diviso des de la meva finestra: un tros del carrer Montalegre i una de les cantonades del MACBA.

Haureu sentit a parlar de l'interès de l'il·lustríssim ajuntament de la vila per preservar (imposar?) el civisme entre els conciutadans i visitants de Guirilona. Doncs en lloc de malbaratar esforços perseguint i multant gent que lliga les seves bicis a llocs on molts cops no emprenyen ningú, els haurien d'invertir tapiant espais com aquest. De motius, en aquest cas concret, n'hi ha un munt...
El títol: Coses que he vist fer en aquesta cantonada
Els fets: dormir (començo suau), pixar (ep!), cagar (collons!) i follar (quèèèè?). D'acord, follar només ho he vist un cop, però ho he vist. Pixar i cagar, us ho prometo, dia sí dia també, i uns quants cops.
Ep, alcalde, que la seva normativa fa aigües! (mai més ben dit)

Farewell, work!
Tomorrow I'm starting my year off. I'll quit the cultural institution I work for, and only come back in September 2008. To celebrate the occasion, I am uploading a couple of pictures. The first one, my desk. Nothing special on it, at least for you, workers: a computer, phone, cell, some coins, paper and so on.
The second pic is a slap to the mayor of Barcelona (also known as Touristlona, since 1992). The guy seems to be very concerned about keeping bikes and prostitutes out of sight (allright, allright...), but has allegedly never heard of or seen this corner. I get this view from my window at work; one of the corners of the MACBA, the Museum of Contemporary Art. From there, I've seen people sleep (not so terrible), piss (mmm...), shit (shit!) and f*ck (what???). Okay, I saw a couple f*cking only once, but I saw it! As for the others, twice or more times a day, every day.

Hello, Mr. Mayor, you'll have to work a bit harder to keep the city in order!

7 comentaris:

Matty ha dit...

Doncs si, jo també conec aquest racó del que parles. Potser aviat sortirà a les guies com a lloc "typical"...
Penso que amb el que paguem d'impostos es podríen seguir multant certs ciclistes (perdona però les bicis que "no molesten" són poques si intentes passar per la vorera amb un cotxet de nen... si no és que intenten atropellar-te per la mateixa vorera, és clar) i alhora, posar un cert control en llocs com aquest. Compte que a més a més de tot el que relates, hi vaig passar fa pocs díes i hi havia una creu feta amb espelmes i flors al voltant... vull pensar que la marranada habitual no ha degenerat en coses pitjors.
Respecte al curro: ja en parlem en directe... però no sé encara on.

Esther ha dit...

Demà serà el dia que aniràs a treballar amb menys "mandra", ja no veuràs aquesta taula tan típica de "currele" i per fi deixaràs de presenciar actes tant incívics...tela marinera! Ah! molt bo això de Guirilona. Ahir vaig estar de passeig pel centre des del Zurich fins al Maremàgnum...i...sí...vaig constatar que la nostra ciutat ha canviat de nom.
Vinga, vinga, que ja ets en el compte enrera!!

ciro ha dit...

nen, quina emoció, pel post i per les afotos que has penjat... molts èxits l'últim dia, ferris, assaboreix cada minut dels finals!

Mikel ha dit...

es que el raco aquest se las trae eh? esta ben be pensat per fer-hi tot el que dius i mes ;-PP

Ferran ha dit...

Matty, tens raó: he sigut una mica "laxe" amb el tema bicis. Molts cops es passen. Sigui com sigui, això d'aquesta cantonada no té perdó.
Feina? Mmmm..? :)

Ei Esther, Guirilona m'esborrona, francament. Sort que Berlín és tan gran que els turistes, molt menys que aquí, no es veuen tant.

Haha, Ciro, sabia que la foto del despatx et tocaria la fibra!

Mikel, quan hi passis, o bé porta posades unes pinces al nas o bé dirigeix la mirada cap a la banda oposada...!

Josep Amílcar Albert ha dit...

Hola Ferran, molta sort amb aquesta passada de pàgina per començar un nou capítol. Segur que serà molt interessant.
Molta sort!!

Ferran ha dit...

Josep, si la felicitat que sento ara mateix dura els pròxims 12 mesos, ja en tindré prou! :-)
Gràcies i sort a tu també!