dimecres, 1 d’agost de 2007

Dies de relax

ENGLISH Version below
Sóc a Llafranc, un poble de l'Empordanet, com l'anomenava Josep Pla. Molt bonic, com tota aquesta part de la costa catalana, només té la pega que a l'estiu s'omple de turistes... com jo, suposo :) Val a dir que les masses no m'emprenyen gens perquè no m'atanso allà on s'apleguen: platges, centres comercials, llocs turístics en general. Els quatre dies que sóc per aquí bàsicament m'enclaustro a casa dels pares, que per alguna cosa hi ha unes vistes espectaculars i s'hi està de conya. També aprofito per veure'm amb algun amic de la zona, en plan orxata de mitja tarda. Això és vida!

Ara, a més, torno a fer ús de la biblioteca de Palafrugell. Els estius de 2003 i 2004 m'hi vaig passar hores, quan havia d'estudiar pels examens de Periodisme que no m'havia pogut preparar durant el curs, per culpa de la feina. Ara hi torno per aprofitar que pots conectar-te a internet de franc. Sí, la veritat és que no s'hi està gens malament, aquí dalt!
Relaxing days
I'm in Llafranc these days, a small town on the Catalan north coast. It is a very beautiful spot with the only inconvenient of being packed with tourists... like me :) Despite this, crowds don't really bother me considering I do not approach any place where they can be found: beaches, malls... I'm staying here just for this week and I benefit from the great views and peacefulness of my parents' house, on top of the San Sebastià mountain. I also see some friends who live in the area. This is life!

As I did in the summers of 2003 and 2004, when I had to prepare myself for the September exams at the Faculty of Journalism, I'm now using again the public library of nearby Palafrugell. Here you can use the internet for free, in a calm atmosphere... and for free, hehe. Yes, being in this part of the country is no bad idea at all!

8 comentaris:

Oscar ha dit...

Quina sort i quina enveja!

En Puji (La Cullerada), en Dani R (Espai D), la Txell, en CONTRAcorrent, en "Dani dia a dia" i jo havíem passat diversos estius a Calella de Palafrugell.

zirus ha dit...

Quina meravella les vistes des de can porta.... recordes aquella trobada laboral intensiva amb la colla pessigolla?;-)

Bé, jo a palafru no gaire estius, que sóc més d'alt que de baix, però ara que ho dius a la biblioteca hi tinc bons amics... la dire, la carme, està de vacances, però pregunta per en joan soler i de part meva que et deixi una hora gratix d'internet;-)

en Ferran ha dit...

Ostres, Oscar, de debò? Doncs potser haviem coincidit i tot! Calella va ser el nostre lloc d'estiu durant anys i panys. Deu fer uns vuit anys que mons pares van traslladar-se de Calella a Llafranc. Petit és el món! :)
Ei zirus, guapetong!, sí que va estar bé aquella trobada "curreril", eh? Caram, demà al matí tornaré a passar per la biblio; ja preguntaré per aquest Joan Soler (avui hi havia dos nois; potser era un d'ells). Una abraçada,nen!

nur ha dit...

Ostres, sí que fas enveja, sí, sobretot a aquells que ja hem reingressat a la vida laboral.

L'Empordà és incomparable, sobretot si pots gaudir d'un lloc de tranquil·litat, pau, tardes d'orxates i converses amb amics. Si, a més, hi ha a la vora un lloc on es mengi bé... és el paradís :)

Aprofita-te'n, nen!

Puji ha dit...

Ostres, l'Òscar m'ha fotut el comentari.

en Ferran ha dit...

Per menjar bé, nur, ca la mare, t'ho juro: cuina de conya i a més em surt gratix :)
Ànims a la feina!!
Ei, puji, no, si al final ens coneixerem tots, hehe. Nosaltres vam estar anys a Calella Park, no sé si ho coneixes...

Puji ha dit...

Si, haviem tontejat amb alguna nena de per allà. Nosaltres anàvem a Port Pelegrí.

en Ferran ha dit...

Caram, caram; és ben bé que el món és un mocador! :)