dilluns, 2 de juliol de 2007

Més segurs? Va a ser que no

ENGLISH Version below
Dels seus 30 minuts de durada, el TN Vespre d'avui ha invertit dues terceres parts en diferents notícies relacionades amb un mateix fenòmen: el terrorisme. L'ordre de les cinc primeres informacions, el que es coneix com a "escaleta", ha estat aquest:

1. Atemptat al Iemen: 7 turistes catalans i bascos morts, i 6 de ferits
2. Atemptats de l'11-M: avui acaba el judici (el veredicte es farà públic a l'octubre)
3. Atemptat al Líban: comparaixença del ministre espanyol de defensa
4. ETA: Arrestats 3 presumptes etarres al sud de França
5. Atemptats fallits a Londres i Glasgow: segueixen les investigacions
Fa 4 anys i 4 mesos, Bush, Blair i un paio amb bigoti que aleshores governava l'Estat Espanyol van assegurar al món que el derrocament del règim de Sadam Hussein seria un punt d'inflexió en la pau mundial (per bé, s'entén). Van mentir, com sabiem milions de persones, milions, a tot el planeta. Ells també ho sabien. Són uns fills de la seva putíssima mare.
Safer? Doesn't look like
I was just watching an evening news program on television, one hour ago. This programs lasts 30 minutes, twenty out of which were dedicated to different terrorist activities: Yemen, where 7 Catalan and Basque tourists were killed this morning, the trial on the 3/11 Madrid attacks, the attacks in Lebanon, which killed 6 Spanish soldiers a few days ago, three terrorists from ETA who were arrested today in France and the failed attacks in London and Glasgow these past few days.
4 years and 4 months ago, Bush, Blair and former Spanish president Az.. what was it? claimed to the world that bringing Sadam Hussein down would make the world a safer place for us all. They lied, just like millions knew all over the planet. Just like they knew, themselves. They are the biggest mother f*ckers.

6 comentaris:

Puji ha dit...

Criminals de guerra tots tres! I ara envien al Blair de mediador a l'Orient Mitjà! Quins pebrots!

en Ferran ha dit...

puji, això del Blair és indignant. És que sembla que ens aixequin la camisa, els desgraciats!

Anònim ha dit...

Si, si, si, però el que diuen els terroristes islamistes és:
1. Que tots els Occidentals (Europeus, Americans i Israelians) som infidels i com a tals, som inferiors a ells (els fidels a Al·là i a l'única fe veritable).
2. Que no pararan en la seva lluita, sempre anomenada Jihad, fins que tot el món sigui islàmic.
Per tant, deixeu-vos estar de bigotis i o bé us convertiu a l'islam o el combatiu.

en Ferran ha dit...

Anònim, sabem què diuen els radicals islamistes i què pretenen. I molts compartim que se'ls ha d'aturar. Però això no te res a veure amb què ha suposat per a la pau mundial la invasió de l'Iraq, que és el que comento en el post.
Gràcies per la teva aportació.

C.E.T.I.N.A. ha dit...

Això és la política de la por. Es busca un enemic, s'el fa creixer fins que tothom es cagui i ja serà el mateix ciutadà acollonit el que demanarà més seguretat encara que sigui a costa de que li retallin els seus drets.

en Ferran ha dit...

I tant, claríssim que aquesta és l'estratègia. Més terrible que qui la promou trobo la gent que li dóna suport; és possible que no se n'adonin del que fan?? :(