dijous, 12 de juliol de 2007

Cita

ENGLISH Version below
Per molts, les vacances s'atansen. Fins que no arribi aquell moment feliç quan sortirem per la porta del curro per no tornar-hi en molts dies, conformem-nos amb els caps de setmana. Que són curts? Que no són prou, dos dies, per recuperar energies? Cert, ja ho va dir una vegada John Shirley, un escriptor texà nascut a Houston a mitjan segle XX:
"Els caps de setmana se semblen als arcs de Sant Martí: es veuen molt bonics des de la distància, però desapareixen quan t'hi apropes".

Quanta raó! Però encara que siguin curts, aprofitem-los, coi, que podria ser pitjor!
Quotation
Before most of us can take a vacation, some days will still have to pass at work. In the meantime, we should benefit of the weekends, even if they are a bit too short. As Texan writer John Shirley claimed:

"Weekends are a bit like rainbows; they look good from a distance but disappear when you get up close to them".
Gee, he's so right! But even if they're short, let's benefit from them!

6 comentaris:

Edu ha dit...

Home lletjos, lletjos, tampoc ... pq entre estar treballant o anar a la platja, després a fer una paellita, la siesta i una bona nit de festa, jo, amb esforç, li acabo trobant el seu encant ... jejeje

kanuddao's ha dit...

Cert, cert... però tinc tanta ansietat per pillar les vacances que ara mateix els 'findes' em molesten. Jo sumaria totes les hores que em queden per estar tumbat a la bartola durant 30 dies i les faria seguides per acabar abans. Imagina't la desesperació!

PS: Cop de mall al despertador, collons!

Puji ha dit...

Els caps de setmana no són per descansar, són per aprofitar-los a tope! Ja descansarem a la feina! jaja!

ànim nano que ja queda menys!

en Ferran ha dit...

Anava llegint el comentari de l'edu i pensava: "té tota la raó: platgeta, paella, siesta...", però he arribat al del puji i he pensat: "coi, doncs també té raó, amb això de descansar a la feina!". Total, que em sembla que avui no tinc criteri.
En tot cas, l'opinió del kanu també la suscric! :)

nur ha dit...

La que no subscriuràs serà la meva, que DEMÀ començo les vacances. Unes horetes de res i seré la dona més feliç del món: encara no sé què faré exactament amb aquests 15 dies de vacances, però del que estic convençuda és que aprofitaré el temps en el meu benefici propi i no trencant-me les banyes per a altres.

Això de dormir a la feina està fotut, eh?

Visca, visca! :)

en Ferran ha dit...

Oooohh, quina sensació de felicitat absoluta et deu embargar avui, Nur!! :-) Passa-t'ho molt bé, facis el que facis!