divendres, 15 de juny de 2007

S'abaixa el teló... s'apuja el teló

ENGLISH Version below
S'ha acabat. 22 anys després d'haver decidit que volia ser periodista, avui, per fi, assoleixo la fita. Una petita llumeta que ha estat encesa dins del meu cap durant aquests 22 anys, recordant-me que tenia una feina pendent, s'apaga per fi.
Estic segur que l'estalvi d'energia que això comportarà, significarà que en tindré per encetar nous projectes. Sigui com sigui... joder, quin descans! :)

Curtain down, curtain up
It's over. 22 years after deciding that I wanted to be a journalist, today, I reach my goal. I can finally turn off the small light that has been on inside my mind during these past 22 years, reminding me that I had something important to do. I'm sure that the energy I will save from now on, will be useful to start some new projects. In any case... Gosh, what a relief! :)

18 comentaris:

Branermeier ha dit...

Felicitats!!! festa! festa!!! Quan anem de festa????

Anònim ha dit...

_Felicitats, estimat company.

Edu ha dit...

Moltes felicitats !

kanuddao's ha dit...

Moltes felicitats, Ferran! Segur que, com dius, vénen més projectes... però abans suposo que ho celebraràs una miqueta, no? A passar-ho bé!

quim ha dit...

Felicitats Ferran,

Ara et vindran uns dies de dubtes metafísics. Les hores que li dedicaves a estudiar les voldràss omplir amb activitats fantàstiques, però per quina comences? És com la primera vegada que fas servir l'e-mule. Hi ha tant per trobar que no saps què buscar :)

De totes maneres, benvinguts siguin aquests dies d'incerteses.

en Ferran ha dit...

Moltes gràcies a tots cinc pels vostres comentaris. Merci, de debò.
Frau Branermeier i Albert -> hi haurà festa, i tant! El que passa és que la postposo pel setembre; així ho celebraré conjuntament amb el meu aniversari i amb la festa de comiat, abans de mudar-me a Berlín ;-)
anònim (que ja sé qui ets ;-) i edu, gràcies!
quim, noi, sembla que em coneguis!, sóc especialista en dubtes metafísics: el meu cap es buida d'un tema i minuto uno ja en tinc un altre donant-hi voltes! (que potser també et passa, a tu?)

Cris ha dit...

Rei! Felicitats! Com a companya de fatigues pompeienques, no saps com me n'alegro! A més, rotllo egoïsta... quan anem a dinar al Mama?!!! 14'10 Mother Coffee¿!

en Ferran ha dit...

Cris, merci!! Què guapo que puguem tornar als nostres Mama Café, semblava que no tornarien mai! Ara t'envio un mail ;-)

Matty ha dit...

Renoi, moltes felicitats!!!!!!!
Licenciado Ferran! ole,ole,ole!
I això de celebració al setembre...que dic jo, no podríem fer unes prèvies per alló d'anar perfilant el tipus de festa que més et convé?
besukis i smuaks

Francesca ha dit...

Felicitats Ferran!... benvingut al club! (i vigila amb la Matty o abans del que et penses tornaras a estar embolicat en algun sidral acadèmic... t'ho dic per experiència, ja, ja)

en Ferran ha dit...

Matty, no és pas una mala idea, hehe... Saps què? Fem un cafè una d'aquestes tardes (per fi!) i en parlem ;-)

Merci, Francesca! La veritat és que alguns estem malalts d'estudis. Sempre he volgut fer Polítiques...! (y hasta aquí puedo leer :)

Mikel ha dit...

Moltes felicitats!
Quina branca del periodisme t´agrada?

en Ferran ha dit...

Merci, mikel! El que m'agrada de debò és escriure, així que tele descartada perque no m'agrada ni per mirar-me-la i ràdio... ràdio no estaria malament. Però on em veig currant és en una revista d'actualitat o en un gabinet de premsa, rollo tranqui. Ja veurem... (No ets pas periodista, tu?)

Nadia ha dit...

Moltíssimes felicitats guapo!!!!

nur ha dit...

Enhorabona, Ferran! Quina satisfacció! Potser algun dia acabo una carrera que vaig deixar a mitges: seria la segona. La tercera: periodisme :)

en Ferran ha dit...

Merci, nadiuska :), ja farem un beure un finde d'aquests, per celebrar-ho. Per cert, que quan ens veiem... tinc per casa un paquet, amb forma de llibre, al qual li comença a sortir verdet!, hehe...

Ei, nur, moltes gràcies! Sí que ho és, sí, una satisfacció. I un descans, també!!
Quina és aquesta carrera que has deixat a mitges? Et falta molt per acabar-la?
Quan arribis a la tercera, avisa'm i et passo els apunts :-)

zirus ha dit...

felicitats guapetón! serás el proper francino, el pròxim terribas, el nou pedro jota;-)

en Ferran ha dit...

Ja és el segon cop que em dius pere jota; encara ens enfadarem, al final...! ;-)
Merci, guapo.