diumenge, 13 de maig de 2007

Cita

ENGLISH Version below
"Els homes savis recorren el seu propi camí", va dir Eurípides.
Aconseguir dissenyar la teva pròpia via superant les pressions que generen la societat, la família, els amics... és francament complex. Requereix una lluita constant, com la d'aquells peixos que remunten els rius a contracorrent, nedant en el sentit més difícil. Tan fàcil com els seria deixar-se endur per la corrent! Sens dubte, provar-ho val la pena perque cada petita passa endavant és una gran victòria personal.
Tan de bò sigui prou fort per poder fer el meu propi camí.

Quotation
"The wisest men follow their own direction", stated Euripides.
It is really hard to design your own way. You have to overcome the pressure generated by society, your family and friends... it is frankly difficult. One has to fight all the time, constantly swim against the stream. Nonetheless, I am convinced it deserves a try, for every little step forward represents a big personal victory.
I wish I'll find the strengh to make my own way.

3 comentaris:

Matty ha dit...

les dones savies també recorren el seu propi camí... però ens parem a totes les sabateries! ;-)

Josep Amílcar Albert ha dit...

Segur que en cada descans que faces per refer forces i continuar la remuntada, te n'adonaràs del que has aprés per fer d'altra manera, si pot ser, el següent tram. O pot ser no...
Edavant!!

en Ferran ha dit...

Hehe, Matty, ho sé, prou que ho sé... La de sabateries que m'he hagut de recórrer, fent camí conjuntament amb alguna amiga! :)

És cert, Josep, estic d'acord amb el que dius. Em sembla que necessito un d'aquests descansos amb urgència (en parlàvem fa uns dies, de les escapades, recordes? Doncs ja me'n cal una altra! :) Gràcies!