dimecres, 2 de maig de 2007

França: el debat

ENGLISH Version below

Aquest vespre tindrà lloc un interessant debat entre els candidats a la presidència de la República Francesa, Nicolas Sarkozy i Ségolène Royal. Les eleccions, convocades per aquest diumenge 6 de maig, pinten millor per al candidat de la dreta que per a Royal, però aquest debat pot canviar les tornes. És, doncs, l'oportunitat de la socialista per mirar de prendre el primer lloc a les enquestes al seu rival.
El debat, que a França serà transmès per TF1 -la principal cadena privada del país- i France2, la primera cadena pública, es podrà veure també a Catalunya a través del canal 3/24, en directe, a partir de les 9 del vespre. Un excel·lent a la tele pública catalana per la iniciativa!

France: the debate
An interesting debate will take place tonight between the candidates to the Presidency of the République Française, Nicolas Sarkozy and Ségolène Royal. The right-wing candidate, Sarkozy, is ahead in the polls so this debate, tonight, is the best opportunity for Royal to take the first place to her rival.
The debate will be broadcasted in France on TF1 and France2. In Catalonia, you can watch it live on Canal 3/24 and worldwide on the internet, www.france24.com.

2 comentaris:

Matty ha dit...

Ostres noi.... vols dir que aquest vespre el millor plan que tinc és veure el debat Sarko vs Sego?
Quan era jove feia coses més emocionats, la veritat...

en Ferran ha dit...

Dona, el debat té (tenia, a aquestes hores) interès. També s'ha de dir que la impossibilitat de seguir-lo en VO pel dual li va fer perdre punts.
Però sí, segurament coincidiriem en un parell de coses, com a mínim, més emocionants a fer! :-)