diumenge, 4 de març de 2007

Habitatge

Housing (ENGLISH Version below)

Tenir un habitatge és un dret constitucional que la realitat contradiu, ja que uns pocs s'estan fent d'or requalificant i construïnt mentre que la majoria sua tinta per pagar les hipoteques, especialment quan l'Euribor no ha deixat de pujar en els últims mesos. En aquestes circumstàncies, en lloc de fer alguna cosa efectiva els consellers i ministres del ram proposen "freakades" com les "solucions habitacionals de 30 m2". Sense comentaris.ENGLISH Version

Having a place to live is a constitutional right, which is daily contradicted by reality: a few fill their pockets while the huge majority sweat blood to pay their mortgages back, especially considering that the interest rates have not stopped increasing within the past months. In these circumstances, politicians give stupid solutions (like the Spanish Minister of Housing, when she suggested the "30m2 housing solutions") instead of solving the problem. No comments.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

el 24 de març manifestació estatal pel dret a l'habitatge.

Més info a:
http://bcn.vdevivienda.net

Matty ha dit...

el video no té desperdici!! i el problema tampoc, és clar.
Jo vaig viure en un pis de 40 m2, amb parella i fins i tot vam tenir un nen i no estava tant malament. La gran diferència és que fa uns anys t'ho plantejaves com un pis "barat" per a uns anys i així estalviaves per a un més gran. Ara, amb els preus actuals, ja no t'arriba ni pel de 30 m!!!!! Escandalós!

en Ferran ha dit...

Anonim: gràcies per la info; crec que tothom hi hauria d'anar, per deixar clar que ni ens mamem el dit ni ens ve de gust que ens aixequin la camisa!

Matty: recordo el vostre primer pis!! :-) L'augment dels pisos en aquests anys ha estat, en comparació amb l'increment dels salaris, de 100 a 1! És una presa de pèl!