divendres, 29 de desembre de 2006

Els 6 del 06

ENGLISH Version below (A summary of 2006)

El 2006 s'acaba. Moment doncs de mirar enrere i fer balanç. M'hi poso i a mesura que em capbusso en els records del que he viscut aquests últims 12 mesos hi vaig trobant poques raons per sentir-me content. Ai, ai, ai... Sí, és una llàstima però, definitivament, el veredicte no és el que voldria: amb impossibilitat d'esmena, 2006 ha sigut bàsicament merdós! :( Tot i que hi ha hagut alguns moments estelars, la majoria han estat força grisos i alguns, fins i tot, directament per plorar. Glups!

Dit això, per sort sóc especialista en oblidar les coses dolentes i quedar-me només amb les bones (digue'm supervivent!), que a manera de resum serien aquestes:

1. la feina, on sembla que després d'unes setmanes de merda la cosa s'ha estabilitzat. Sisplau, que no sigui un miratge!
2. el meu pis, on cada dia m'hi trobo més bé. Tant, que alguns dies no sortiria al carrer. Total... pa lo que hay que ver!
3. els amics (dono la benvinguda en aquesta categoria a la Nadia, recent adquisició).
4. les escapades a Berlín, una de les poques ciutats que ja trobo a faltar 5 minuts després de marxar-ne.
5. el curs sobre la UE. Molt interessant.
i 6. "Porca misèria". M'encanta. Hauria de durar hores!

El balanç de bones vivències no és gaire extens, doncs. Què hi farem! "Shit happens", que diuen els anglesos. Suposo que s'ha de saber viure amb això. En tot cas, com sempre, ens queda el recurs d'esperar que l'any vinent capgiri les coses i ens porti més carmelets i menys carbó, oi?

Però... i vosaltres? Alguna cosa a destacar de l'any que ja s'acaba? Espero que el vostre balanç sigui més positiu que negatiu i, també, que les coses bones que us ha portat el 2006 continuïn, corregides i augmentades, durant el nou any!

Molta sort per tots per al 2007!!!

ENGLISH Version

These dates are, almost inevitably, a proper time to look back and see how things went during the year. I do it now and realise that 2006 has been... rather a shit year to me! :( Of course, some events might save the final balance but, in general terms, I'd better forget about it. Hopefully 2007 will be the starting point to brand new, better times!

This said, I am a speciallist in forgetting bad experiences (call me a survivor!) so I'd better only remember the good ones, which basicly have been these:

1. work, where after a few shit weeks things seemed to go up again.
2. my place, where I feel better day after day. Actually, I feel so good here that sometimes I'd even not go out (not many good things to see!)
3. my friends (welcome Nadia to this category). Also those of you who, I know, read my posts from your far away hometowns!
4. the frequent trips to Berlin, one of the few cities I start to miss 5 minutes after I leave it, every time.
5. the course I took about the European Union. Very interesting!
and 6. a show on a local tv station which I absolutely adore.

And what about you? Any highlights? In any case, I hope you have more good things than bad ones to recall!

All the best for you, in 2007!!

3 comentaris:

Matty ha dit...

Doncs si, jo també penso que ja era hora que el 2006 ens abandonés: la mateixa "shit-sensation" a la feina, maldecaps variats amb els estudis, millor ni parlar dels temes family (ja saps perquè)...
Per sort el 2007 ha arribat i, amb ell, l'esperança que tot plegat s'arregli o, si més no, ho portem amb una certa dignitat.
La notícia: tinc una taula de ping-pong a la terrassa! Així que, ja sabeu, quan us estresseu... veniu i toquem les pilotetes.. que sempre senta bé.
Matty'07

En Ferran ha dit...

Sí, certament el teu 06 ha sigut especialment dur. Confiem en el 2007, doncs!

I això del ping-pong "pelotero" està fet. Què xulu!! :-)

Nadia ha dit...

El punt 3 m'ha encantat! :D:D:D